Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες για όλους...

Η ιστοσελίδα σας αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας. Είναι η πρώτη εντύπωση και οφείλει να είναι η καλύτερη. Μια πρόχειρη, όχι καλαίσθητη εικαστικά και μη-λειτουργική ιστοσελίδα, δημιουργεί αρνητική εντύπωση στο σύνολο των ανθρώπων που θα σας επισκεφθούν. Μην αφήνετε στην τύχη της την ιστοσελίδα σας, γιατί αυτό θα επηρρεάσει άμεσα εσάς και το προφίλ των προϊόντων – υπηρεσιών σας.

Μία σωστή και αξιοπρεπή ιστοσελίδα μόνο καλό μπορεί να σας προσφέρει. Πλέον οι καιροί έχουν αλλάξει, γι' αυτό διαφυλάξτε την εικόνα σας με την αντίληψη που ο ίδιος ο χρόνος έχει επιφέρει και δεν είναι άλλο από την κατασκευή φιλικών ως προς τις μηχανές αναζήτησης και σύγχρονων ιστοσελίδων. Ο κόσμος του internet, μαζί και ο «δικός μας» αλλάζει. Στο χέρι σας είναι να βγείτε κερδισμένοι!

Τα είδη των ιστοσελίδων που σας προσφέρουμε εξαρτώνται και από τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων για κάθε είδους επαγγελματία, επιχείρηση και ιδιώτη.


Τι μπορεί να μου προσφέρει η NormaWeb;

Πρωτότυπο σχεδιασμό ιστοσελίδας. Οι σχεδιαστές μας σας εισάγουν στον θαυμαστό κόσμο της γραφιστικής δημιουργίας, με προτάσεις για το εικαστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα της. Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδίαση ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στην γραφιστική και σχεδιαστική δομή της, η φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της στον χώρο του διαδικτύου.Εντάξει με το εικαστικό. Αρκεί όμως μόνο αυτό;

Για κάθε ιστοσελίδα, ακολουθείται μία διαδικασία με την οποία αποκτά την τελική της μορφή. Η ανάπτυξη και τελική της παρουσία στο διαδίκτυο χρειάζεται να βασίζεται πάνω σε συγκεκριμένους άξονες και τεχνολογίες. Για το σύνολο των ιστοσελίδων που αναπτύσσει η normaweb χρησιμοποιούνται και οι κατάλληλες, όπως HTML5, CSS3, JavaScript, PHP κα.

Διαμορφώνουμε το τελικό περιεχόμενο σε εφαρμογές και σε περιβάλλον που να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ιστοσελίδας που μας ζητάτε να κατασκευάσουμε.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ή ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: info@normaweb.gr

Συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία με το *

Το μήνυμά σας εστάλει επιτυχώς. Ευχαριστούμε!
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία!

Αποστολή