Κατασκευή eshop

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος / E-Shop

Ανάπτυξη και εργασία για όλους...

Ο κόσμος του internet και των online καταστημάτων μεγαλώνει μέρα τη μέρα. Δώστε τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να αγοράζει τα προϊόντα σας από το σπίτι του ή από τον εργασιακό του χώρο όλο το 24ώρο.

Είναι το μέλλον της αγοράς για χονδρική και λιανική πώληση σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς! Άν έχετε κατάστημα λιανικής ή χονδρικής και θέλετε να έχετε συνεχείς πωλήσεις, μία λύση υπάρχει. Δημιουργήστε ένα e-shop! Αυτό με τη σειρά του θα πρέπει να πείσει τους υποψήφιους πελάτες–αγοραστές για την αξιοπιστία του, την φιλική και άμεση λειτουργικότητά του και τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Αποτελεί τη βιτρίνα του καταστήματος σας και πρέπει να είναι ικανό ώστε να κερδίζει με την πρώτη ματιά όλες τις εντυπώσεις.

Πάρτε στα σοβαρά το μέλλον της διαδικτυακής σας επιχείρησης. Αναπτύξτε την καλύτερη στρατηγική και μη ξεχνάτε ότι το δικό σας κατάστημα είναι «δίπλα» στο άλλο. Μία κακής ποιότητας ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας επιφέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Οι επισκέπτες το αντιλαμβάνονται αυτό και θα διστάσουν να αγοράσουν τα προϊόντας σας και δεν θα σας επισκεφτούν ξανά.

Κάντε την ιστοσελίδας σας φιλική ως προς τη χρήση της και με μοντέρνα σχεδίαση. Οι καταναλωτές έτσι θα εξερευνούν με ενδιαφέρον και ευχαρίστηση την ιστοσελίδα σας. Με βάση επιστημονικές και ψυχολογικές μελέτες, ο χρήστης που αισθάνεται φιλικά σε ένα τέτοιο περιβάλλον το οποίο δεν τον κουράζει, θα κάνει και πιο εύκολα τις αγορές του. Προωθήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με φυσικούς και αποτελεσματικούς τρόπους, ώστε να το μάθει περισσότερος κόσμος.


Τι μπορεί να κάνει ένα e-shop για εσάς;

Μέσω ενός e-shop θα δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται. Η διαφορετικότητα και οι ευκαιρίες που προσφέρει, το καθιστούν το πλέον απαραίτητο εργαλείο για προβολή και άμεσες πωλήσεις.

Τι κερδίζω μέσω ενός E-Shop;

Πολύ απλά χρόνο, χρήματα και πελάτες! Λειτουργεί για εσάς σαν να είστε εσείς! Επενδύστε στην εικόνα της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης και απευθυνθείτε άμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους πελάτες.

Πώς λειτουργεί ένα E-Shop;

Σημαντικό μέρος παίζει το εικαστικό της ιστοσελίδας σας το οποίο αποτελεί και τη βιτρίνα του. Φροντίστε όσο το δυνατό την εικόνα που θα βγάζετε προς τα έξω και κερδίστε τις εντυπώσεις. Το όμορφο περιβάλλον της ιστοσελίδας σας αρκεί για να εισέρθει κάποιος και να ξεκινήσει τις αγορές του. Χωρίς καθυστερήσεις έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα σας και να κάνει τις αγορές του αυτόματα και ηλεκτρονικά. Εσείς απλά λαμβάνετε τις εντολές αγοράς και στέλνετε την παραγγελία στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Πώς λαμβάνω τις πληρωμές μου;

Έχετε 4 τρόπους πληρωμής διαθέσιμους. α) Αντικαταβολή, β) Παραλαβή των προϊόντων από την έδρα σας, β) Με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα για online συναλλαγή και γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας.

Ποιό είναι το όφελός μου;

Σας βλέπουν χιλιάδες υποψήφιοι πελάτες στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Έχετε άμεση πώληση χωρίς να σας περιορίζει ο χρόνος, δυνατότητα προσθήκης και αλλαγής των προϊόντων σας όποτε θέλετε με τον πίνακα διαχείρισης της normaweb. Δουλεύει για εσάς 24 ώρες το 24ώρο!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ή ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: info@normaweb.gr

Συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία με το *

Το μήνυμά σας εστάλει επιτυχώς. Ευχαριστούμε!
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία!

Αποστολή